Na een jaar in Zwitserland te hebben gewoond waar sporten met je kindje heel normaal is, vond ik het hoog tijd om dit ook in Vlaanderen te introduceren. Het aanbod in België om te sporten samen met je baby is praktisch onbestaande. En daarom werd Mom&kid, together fit opgericht.

 

De lessen gaan zowel binnen door als buiten in de natuur.

Tijdens deze workout sporten en dansen we met de baby in de draagdoek of ergonomische draagzak. Het grote voordeel hiervan is dat je terug fit kan worden en ondertussen de band met je kindje versterkt. Bijna alle kindjes vallen tijdens de workout heerlijk in slaap dicht tegen hun mama.  Hoe fijn kan een workout zijn? Ook de interactie tussen de mama’s is heel fijn. Je ontmoet nieuwe mensen en kan met je vragen en verhalen bij elkaar terecht. Op die manier stimuleren de vrouwen ook elkaars zelfvertrouwen in het mama-zijn.

Het “outdoor” sporten van mama’s met hun baby is zelfs een primeur in België. Hierbij wandelen we in de natuur waar we op verschillende plaatsen onze oefeningen doen zoals in het bos en in de weide. De frisse lucht geeft ons nog een extra boost!

 

Meedoen kan vanaf dat je baby 6 weken oud is en wanneer je je postpartumcontrole achter de rug hebt bij gynaecoloog en kinesist.

Heb je geen draagzak of draagdoek of weet je niet hoe je deze moet gebruiken? Geen probleem, je kan deze ter plaatse kostenloos lenen en krijgt er meteen professionele uitleg erbij.

Betalen doe je per workout of via een lessenpakket.

Locatie


Huizingen 1654

Halle 1500

Contact


info@momandkid.be

Volg ons

© Copyright. DD